2455: O χώρος


Ενα απο τα χαρακτηριστικά που κανουν  ιδιαίτερο ενα ρούχο κατά παραγγελία, ειναι η δυνατότητα να παρακολουθήσεις σχεδον ολη τη διαδικασία κατασκευη του.  Καταρχήν η ιδέα του πως θέλεις να ειναι το ρούχο που θα φτιαχτει για σένα. Μετα το "πατρον". Μετα το υφασμα, μετα οι τυχων διορθωσεις, μετα οι λεπτομέρειες που θα κάνουν το ρούχο σου ιδιαίτερο κ.λ.π. 
 Ίσως η λέξη "ιεροτελεστια" να είναι καπως υπερβολική, για να περιγράψει την όλη διαδικασια, όμως πανω κατω ετσι μοιαζει.
Εκτος λοιπον απο τη δικη σας διαθεση και χρονο που θα πρεπει να διαθεσετε για κατι τετοιο, χρειαζεται και ενας χωρος για να συμβουν ολα αυτα.




Ο χωρος που διαθέτουμε στην περιοχή του Κολωνου στην Αθηνα, διπλα στις γραμμες του τρενου, μοιαζει πιο πολυ με συνεργειο παρά με ραφειο. Αν αυτο σας δημιουργησει καποιες αμφιβολιες σχετικά με το αν επιλεξατε το σωστο μερος για να φτιαξετε το δικο σας ιδιαιτερο και μοναδικο ρουχο, οι συνεργατες μας με πανω απο 70 χρονια παραδοση και εμπειρια στην κατασκευη ενδυματων θα τις διωξουν πολυ συντομα.
Ο χωρος διαμορφωθηκε συμφωνα με οσα χαρακτηριζουν τη φιλοσοφια των ρουχων μας, δηλαδη συμφωνα με την "παλπ φιξιον" φιλολογια , τις "b movies" και φυσικα τη ροκ&ρολλ μουσικη των δεκαετιων του 40, 50 και 60. Ο χρονος και η διαθεση που θα αφιερωσετε σ'αυτο το χωρο θα φροντισουμε να μη πανε χαμενα.

(Δειτε περισσοτερες φωτογραφιες του χώρου μας ΕΔΩ